Як боротися з пігментацією і чи можна її запобігти?

Настало літо, а ви вже помітили на обличчі пігментні плями? Давайте розберемося, що робити, а допоміг розібратись нам ось цей сайт Warez-portal.

Коригування пігментації складається з двох важливих складових:

  • боротьба/скорочення пігментних плям, що вже з’явилися.
  • запобігання пігментації.

Як боротися з пігментацією і чи можна її запобігти?

Що може призводити до появи пігментації:

  • Пігментація може з’являтися дома травми (рани, агресивні косметологічні процедури)
  • Поява пігментації після запалення (на місці прищів)
  • Спадковість
  • Нехтування сонцезахисними засобами особливо влітку

Зверніть увагу на вітамін С. Він має антиоксидантні властивості, працює для надання шкірі сяйва і вирівнює тон. Продукти з вітаміном С у складі, наприклад, Сироватка «Супер Сяйво» з вітаміном С*, підійдуть для щоденного догляду шкіри, схильної до пігментації.

Як додатковий догляд можна застосовувати маски 2-3 рази на тиждень із вітаміном С. Рекомендується наносити їх увечері та застосовувати регулярно, для підтримки ефекту.

Як боротися з пігментацією і чи можна її запобігти?

Сироватку з вітаміном С* у разі наявності пігментних плям застосовують вранці та ввечері, доповнюючи застосуванням днем засобів із SPF (фактором захисту від сонця).

При схильності до появи пігментних плям, а також у разі їх появи другим важливим компонентом у догляді є сонцезахисні засоби. У весняно-літній період використовуємо засоби з SPF50, осінньо-зимовий – SPF30. Завдяки широкій лінійці Garnier Amber Solaire можна підібрати комфортне для нанесення (крем, молочко, спрей, масло) засоби, а також засіб спеціально для обличчя та тіла. У весняно-літній період сонцезахисні засоби рекомендується застосовувати регулярно, щодня, та оновлювати кожні 2 години.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *